Har du spørsmål, eller vil du bestille time?
Ring PT Christina Solding på telefon: 47366754

Personlig trener

Personlig trener kan høres ut som noe kun de aller største trenings-fantomene har behov for – de som skal konkurrere eller nå toppen av Mount Everest.

Men faktum er at de i like stor grad er vanlige mosjonister som har glede av gode råd og motivasjon til trening. De aller fleste som trener har jo et ønske om å nå et mål. Noen vil ned i vekt. Andre vil hindre tap av muskelmasse. Noen vil utsette aldringsprosessen, men atter andre vil imponere damene.

Men de fleste som investerer tid og penger i en personlig trener (PT) vil først og fremst være sikre på at de trener mest mulig målrettet og effektivt.

Ditt nivå - ditt program!

Sammen med din personlige trener setter dere opp dine målsetninger og ut i fra dette skreddersys et stimulerende og kreativt treningsopplegg. Din personlige trener vil motivere deg og sørge for at du trener riktig, sikkert og effektivt.

Du bestemmer selv hvor lenge du ønsker å benytte deg av din personlige trener, men et samarbeid over tid vil gi det beste resultat. Personlig trening er for deg som ønsker det ” lille ekstra”.

Våre kompetente personlige trenere:

Våre personlige trenere er selvstendige. 

Mer informasjon og direkte kontaktinformasjon kommer snart!